Ved du hvordan man skærper sine knive?

Ved du hvordan man skærper sine knive?Kender du til følelse af ens kniv bare er blevet sløv, og det med at få den slebet er ikke noget som man gør i, eller ved hvordan det rent faktisk kan lade sig gøre?

Hvis du ikke ved hvordan du skærper dine knive, så kan du heldigvis få den gode og nemme vej til at få det gjort lige her.

Slibning er ikke nemt, men hvis man skal gøre det så skal det selvfølgelig gøres rigtigt, dog er det at skærpe sin knive med strygestål som regel nok.

Hvad er den skarpe kniv for dig så?

Det er selvfølgelig en kniv som gør din madlavning nem, og samtidig giver det lækre mad som en god kniv kan være med at tilvejebringe. Det kræver dog at du sliber din kniv fra tid til anden, så du slipper for at ødelægge f.eks. kødet med den halvsløve køkkenkniv.

Derfor skal du se denne video, som viser dig fem gode eksempler på hvad en skarp kniv kan, for det at skære igennem papir, toppen af gulerødder, et bøjet magasin og skære igennem tomater uden at smadre dem, er hvad en god og slebet kniv kan gøre.


Se disse ting skal din kniv kunne klare, og til det skal den selvfølgelig slibes helt rigtigt.

Derfor skal du slibe rigtigt med et strygejern, for at gøre det forkert ødelægger din kniv, så det er vigtigt at du ved hvad kniven skal kunne gøre inden du går i gang med at slibe den.

Strygning af din kniv med et strygestål vil rette knivens kant ud, da denne bliver både bøjet og skæv ved brug, så her skal du udrette den, som kaldes at skærpe den. Slibe kniven fjerner metal og skaber en helt ny kant, så start ud med at skærpe for dette er faktisk som regel hvad du har brug for.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *