Erstat cigaretten med e-cigaretten

Erstat cigaretten med e-cigarettenEr du ryger i Danmark har du sikkert følt dig forfulgt de sidste 10-15 år. Cigaretterne er næsten fordoblet i pris. Den første rygelov forbød rygning på offentlige steder såsom restauranter og på arbejdspladser samt kontorer. Så det er blevet sværere og sværere at få lov til at nyde sin nikotin. Nu er det igen varslet at cigaretterne til at stige i pris så de nærmer sig 50 kroner pakken. Det kommer til at have en stor betydning for de fleste rygere. Så er det heldigt at der findes et alternativ, nemlig e-cigaretten.

E-cigaretten er i dag blevet så udviklet at rygefølelsen næsten er identisk med cigarettens. Dampen i en e-cigaret er så voluminøs at den minder om cigarettens. Dernæst kan du få e-juice med nikotin, så du får den samme afslappethed efter du har røget.

Damp uden at genere menneskerne omkring dig

En af de største årsager til at rygeloven blev indført var på grund af alle de passive rygere som blev påvirket af rygerne, hvilket er et forståeligt argument. Individet har ret til at bestemme over sig selv, men det forholder sig anderledes når de valg individet træffer har betydning for en anden persons sundhed. Her forholder det sig anderledes med e-cigaretten. For der er ikke noget farligt biprodukt som det ses med cigaretten. Det er kun damp som bliver udåndet og derfor er der ikke de samme restriktioner på e-cigaretter som på traditionelle cigaretter.

Et væld af smagsoplevelser med e-cigaretter

Et andet plus ved at ryge e-cigaret kontra almindelig cigaret er at du kan få et væld af forskellige smagsoplevelser. Selvfølgelig findes der forskellige smagsvarianter indenfor traditionelle cigaretter men det er ikke noget som kan sammenlignes med det kæmpe udvalg som der findes indenfor e-cigaretter. Du kan sågar kreere din egen smag, så du får lige præcis den smag du ønsker.

Det er ikke dyrt at komme i gang med at dampe. Du eksempelvis købe en ecigaret her. Det er anbefaleligt at du starter med at købe en billig starter pakke for at lære produktet at kende. Herefter kan du bedre vurdere hvilke ting du sætter pris på i forbindelse med din dampning og herefter kan du købe det mere dyre udstyr.

Så hvis du ikke har prøvet at dampe endnu, så tag springet og se om det ikke er noget for dig. Men pas på når du først har vænnet dig til at dampe bliver det nær umuligt at vende tilbage til cigaretterne igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *